CloudSavvy IT staat nu op Google Nieuws

CloudSavvy IT staat nu op Google Nieuws
CloudSavvy IT staat nu op Google Nieuws
Anonim

Vandaag kondigen we met trots aan dat CloudSavvy IT nu een goedgekeurde inhoudsbron is op Google Nieuws. U kunt niet alleen bladeren door al onze nieuwste inhoud, maar u kunt ook op de hoogte blijven van onze dekking in categorieën zoals Linux, Amazon Web Services, cloudtechnologieën en meer.

Het is heel eenvoudig om ons aan je lijst toe te voegen. U kunt rechtstreeks naar onze pagina op Google Nieuws gaan of ons zoeken in de Google Nieuws-app.

Als u ons in de app wilt zoeken, drukt u op het kleine vergrootglas, typt u 'CloudSavvy' en klikt of tikt u op het resultaat. Klik of tik op onze pagina op dat kleine sterpictogram om ons te volgen. Dat is alles.

Zoeken naar CloudSavvy IT in de Google Nieuws-app
Zoeken naar CloudSavvy IT in de Google Nieuws-app
CloudSavvy IT volgen in de Google Nieuws-app
CloudSavvy IT volgen in de Google Nieuws-app

Op deze manier kun je al onze uitstekende inhoud allemaal op één, gemakkelijk te lezen plek krijgen. Al onze verhalen worden weergegeven in uw laatste berichten-feed, maar u kunt naar de andere categorietabbladen gaan om snel onze berichtgeving of artikelen te zien over de besturingssystemen, apparaten of andere interessegebieden die u leuk vindt.

Natuurlijk is dit slechts de nieuwste manier waarop je kunt volgen wat we doen. Ga je gang en voeg ons toe aan Feedly, bekijk ons op Facebook of volg ons op Twitter.

Onze zustersites staan ook op Google Nieuws! Je kunt ze op dezelfde manier volgen als How-To Geek. Hier vind je ze:

  • How-To Geek: we leggen technologie uit. Volg ons voor inhoud van wereldklasse over Windows, Mac, Linux, iPhone, Android, Microsoft Office en meer.
  • Review Geek: maak gadgets weer leuk! Volg ons voor nieuws over gadgets, recensies, productoverzichten en meer.
  • LifeSavvy: vaardigheden voor een beter leven. Volg ons voor nieuws over levensstijl, productoverzichten, winkeladvies, voedingstips, recepten en meer.

Populair onderwerp